نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

واژگونی خودرو در محور فیروزکوه ۲ کشته و ۲ مصدوم بر جای گذاشت

معاون امداد و نجات هلال‌احمر استان تهران از واژگونی خودرو پرشیا در محور فیروزکوه خبر داد و گفت: این حادثه ۲ کشته و ۲ مصدوم بر جای گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۰۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 22
کد خبر: ۲۸۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابراهیم تاجیک نوری از تصادف یک دستگاه خودرو پرشیا در محور فیروزکوه خبر داد و اظهار داشت: طی این حادثه خودرو واژگون شده و ۲ مصدوم و ۲ کشته نیز بر جای گذاشته است.

 

تاجیک نوری در تشریح جزییات بیشتر این حادثه گفت: این حادثه در محور فیروزکوه به سمت دماوند به وقوع پیوسته است و پس از اطلاع به عوامل امداد نیروها بلافاصلا در محل حاضر شدند.

 

وی افزود: پس از حضور عوامل امدادی مشاهده شد که خودرو با ۴ سرنشین دچار واژگونی شده و هر ۴ نفر در خودرو محبوس می باشند.

 

معاون امداد و نجات هلال احمر استان تهران در ادامه عنوان داشت: پس از انجام اقدامات لازم جهت رهاسازی افراد، عملیات صورت گرفت و ۲ مصدوم رهاسازی شد و به مراکز درمانی منتقل شدند و متاسفانه ۲ سرنشین دیگر جان خود را از دست داده بودند.

 

منبع:مهر

ارسال نظر